Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Kali ni sekali lagi saya nak buat give away khusus untuk rakan blogger yang menjadi pembaca setia blog MohdZarin.com. Hadiahnya adalah :

1 X Tiket Teater Zombie LaLaLa
(14 Feb 2016, 8.30 malam, Istana Budaya)

Caranya mudah saja iaitu rakan-rakan blogger hanya perlu menulis 1 entri di blog masing-masing dengan menggunakan tajuk “Jom Tengok Teater Zombie LaLaLa di Istana Budaya”. Kemudian hanya perlu copy dan paste dari <MULA> hingga <AKHIR> ayat di bawah sebagai pengisian di entri blog anda. Pastikan teks yang mempunyai link turut disertakan. Sharekan link entri blog anda di ruangan komen di bawah.

10 blogger yang terawal yang meninggalkan komen dengan URL entri masing-masing akan memenangi 1 (satu) tiket Teater Zombie LaLaLa di Istana Budaya pada 14 Feb 2016, 8.30 malam di Istana Budaya.

*Peraduan akan berakhir secara automatik bila dah cukup 10 blogger yang mengikuti langkah di atas

<MULA>
Jom kita saksikan teater Zombie LaLaLa yang akan dipentaskan di Istana Budaya bermula dari 13 hingga 21 Februari 2016. Teater yang menggunakan genre komedi seram membariskan pelakon-pelakon terkenal seperti Zulin Aziz, Amy Mastura, Amar Baharin, Janna Nick, Hafrezz Adam, Siti Saleha, Mei Fen dan ramai lagi. Teater ini diterbitkan oleh CTRA Production dan diarahkan oleh A.Aris Kadir dan Erma Fatima.

Sinopsis

Sekumpulan ketua zombie dari China, Amerika Syarikat, Eropah, Indonesia, Mexico, Thailand dan Mesir telah belayar menaiki sebuah kapal ke Ibu kota Kuala Lumpur. Kononnya, mereka mendapat tahu bahawa formula untuk mengembalikan kecantikan dan ketampanan mereka telah ditemui di sana. Berita yang disebarkan oleh Miss-K iaitu Presiden Zombie Sedunia menyebabkan mereka ingin mengadakan pertemuan dan mencari formula tersebut bagi mengembalikan wajah dan tubuh mereka supaya kembali menjadi kacak dan jelita selepas terkena jangkitan virus perosak itu. Dalam masa yang sama mereka juga mahu melancong dan melihat keindahan Kuala Lumpur. Pelbagai insiden lucu muncul ketika mereka menceritakan bagaimana jangkitan virus itu berlaku dan bagaimana kehidupan mereka sengsara. Apakah formula itu? Apakah misi mereka untuk menjadi cantik dan tampan menjadi realiti?zombie_poster

Jom kita dapatkan tiket teater Zombie LaLaLa yang berharga bermula dari RM37 hingga RM165 secara online di AirAsiaRedTix.com ataupun di kaunter tiket Istana Budaya.

Ikuti media sosial CTRA Production dan MohdZarin.com untuk mengetahui perkembangan terkini:

Facebook :
https://www.facebook.com/ctraproduction/
https://www.facebook.com/mohdzarindotcom/

Instagram : 
https://www.instagram.com/ctra_production/
https://www.instagram.com/mohdzarin

<AKHIR>

Disclaimer

  • Tiket teater tidak boleh ditukar dengan wang ringgit ataupun benda-benda lain
  • Tarikh menonton teater telah ditetapkan dan pemenang tidak boleh menukar tarikh lain
  • Setiap penyertaan hanya mendapat 1 tiket sahaja

3,709 total views, 5 views today

About author View all posts Author website

Mohd Zarin

Mohd Zarin

Blogger, Web, Photographer, Travel, Foods and Social Media

14 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.