Yay~! Seronok sangat sebab minggu lepas saya berkesempatan menonton rancangan Super Spontan secara live di studio. Wah, jangan jeles ok sebab saya ada sumber tiket untuk masuk studio rakaman show ni yang dorang buat kat Finas setiap hari Jumaat. 1st episod minggu lalu sememangnya saya tidak tahu menahu langsung dengan konsep dan contents Super Spontan ni. Tapi lepas habis je tengok episod ni memang rasa taknak lepaskan peluang untuk menonton setiap minggu.
Selain lineup artisnya memang yang best-best, saya juga rupanya kerap kali masuk dalam camera sampai ada beberapa kawan-kawan yang sms dan tweet saya kata nampak muka saya dalam TV. Saya pun memang tahu ada camera depan muka jadi kenalah cover-cover sikit gelak.  Entahlah, dorang kata adalah macam 3-4 kali nampak saya tengah tepuk tangan. Tapi tak boleh lawan lagi bila last-last sekali saya jadi penonton bertuah dan diinterview oleh Ameer secara live. Ni semua gara-gara akak pakcik dalam studio tu yang taknak diinterview. Semuanya nak pass kat orang dan akhirnya dapatlah kat saya. Saya tak kisah sangat nak kena interview sebab show kelakarkan.. nak tanya soalan susah sangat apa pon… Hehe..

Johan

 Zizan
Zahid

 

Overall saya memang enjoy sangat tengok show ni walaupun ada kalanya nampak macam dorang seolah-olah kena buat lawak. Dengan durasi program iaitu 1 jam setengah saya rasa berbaloi untuk tengok dan berada di dalam studio. Pada kebiasaanya saya takde mood nak amik gambar dengan artis tapi mungkin kerana malam tu tiada tekanan dari kerja dan perasaan bebas sebagai seorang penonton tu tiba-tiba ada.. sayapun ambiklah gambar dengan beberapa idola saya seperti Zizan & Johan.

Harun Salim Bachik

500 total views, 1 views today

About author View all posts Author website

Mohd Zarin

Mohd Zarin

Blogger, Web, Photographer, Travel, Foods and Social Media

2 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge