Tag - Friends

Arttee Apparels : Cara baru untuk reka T-Shirt sendiri

baju01Arttee Apparels Store adalah salah satu laman web yang dibangunkan untuk menjual pelbagai rekaan tshirt moden dan unik. Yang menariknya semua tshirt yang dijual di laman web ini adalah hasil dari rekaan pelukis tempatan dan luar negara yang menghasilkan rekaan tshirt secara independent. Selain dapat berkarya, pelukis tshirt tersebut juga akan mendapat 20% komisen dari setiap penjualan tshirt mereka. Kira oklah tu, dapat juga income sampingan.

baju02 Read More

3,375 total views, 1 views today

Projek bersama Afdlin Shauki

Ha, ini bukan nak kata apalah, tapi sebenarnya dah berpuluh kali saya dapat berjumpa dengan Afdlin Shauki tapi baru hari ni dapat bergambar. Biasanya Afdlin tengah sibuk ataupun saya yang jual mahal.. jadi tak dapatlah bergambar~
Afdlin datang ke studio hari ni untuk projek khas akan datang yang buat masa ini saya tak dapat diumumkan lagi info lanjut berkaitan projek ni. Gambar di bawah ni adalah beberapa orang dibelakang tabir yang bekerja untuk projek ini. Wah, macam projek rahsia pulak. Hampir 2 jam bersama-sama Afdlin dan macam-macam gelagat kelakar dapat disaksikan semasa menjalankan projek rahsia ni.

Korang tahu apa projeknya nanti, sama-samalah kita tunggu~! Yay!

Bersama Afdlin Shauki

805 total views, no views today