Category - Reviews

DaDuDiDo Musim 2

Pada tahun lepas, Les’ Copaque Production telahpun menyiarkan animasi pendek yang bertajuk “DaDuDiDo” di saluran YouTube Les’ Copaque (). Animasi berdurasi 1 minit ini telahpun ditonton oleh berpuluh ribu peminat animasi bukan...

The Swagger Salon – Lansi

Sebelum saya ke Penang beberapa bulan lepas, saya dah buat checklist untuk semua tempat yang wajib saya pergi termasuklah salah satu kedai pakaian jenama lokal yang sangat rare iaitu Lansi. Ha, jenama Lansi ni sebenarnya yang dihasilkan oleh...

[Review] Teater Diari Wanita

Assalamualaikum dan Salam dari Istana Budaya~! Dah lama rasanya saya tak berkongsi mengenai persembahan teater di Istana Budaya. Ye, saya memang salah seorang peminat teater kalau nak tahu. Tapi kalau nak suruh saya berteater jangan mimpilah...

Abstrax Jingga

Salah satu jenama lokal yang menjadi kegemaran saya dan saya pasti kegemaran ramai orang adalah Abstrax Jingga. Siapa tak kenal dengan design Abstrax Jingga yang famous seperti MASterpiece yang dah jadi sangat viral sekarang ni. Sebelum saya...

Republic Of Big

Bukan orang kurus dan slim saja boleh bergaya. Orang yang berbadan besar dan comel pun sekarang ni dah boleh bergaya. Semasa saya jalan-jalan di Johor Bahru minggu lalu, saya sempat singgah di butik Republic Of Big ataupun ROB. Kat sini dorang...

Arttee Apparels : Cara baru untuk reka T...

Arttee Apparels Store adalah salah satu laman web yang dibangunkan untuk menjual pelbagai rekaan tshirt moden dan unik. Yang menariknya semua tshirt yang dijual di laman web ini adalah hasil dari rekaan pelukis tempatan dan luar negara yang...