Category - Reviews

Abstrax Jingga

Salah satu jenama lokal yang menjadi kegemaran saya dan saya pasti kegemaran ramai orang adalah Abstrax Jingga. Siapa tak kenal dengan design Abstrax Jingga yang famous seperti MASterpiece yang dah jadi sangat viral sekarang ni. Sebelum saya...

Republic Of Big

Bukan orang kurus dan slim saja boleh bergaya. Orang yang berbadan besar dan comel pun sekarang ni dah boleh bergaya. Semasa saya jalan-jalan di Johor Bahru minggu lalu, saya sempat singgah di butik Republic Of Big ataupun ROB. Kat sini dorang...