Kalau sebelum ini saya pernah kongsikan mengenai tip shopping raya di PG Mall, kali ini saya ingin kongsikan pula tip beli barangan Malaysia khususnya barangan keperluan di laman web PG Mall. Memang berbaloi dan mudah saja untuk dapatkan barangan keperluan secara online lebih-lebih lagi ketika musim PKPB sekarang ini. Kalau nak tahu, berdasarkan laporan yang dikeluarkan oleh iPrincesight, PG Mall ini merupakan salah satu dari TOP 3 laman web marketplace yang paling banyak dikunjungi di Malaysia. PG Mall juga menerima pembayaran melalui e-Wallets dan payment gateway yang lain.    Promosi Kempen Beli Barangan Malaysia di PG Mall ini bermula dari Julai sehingga Disember 2020. Macam-macam sebenarnya barangan keperluan yang kita boleh beli di PG Mall seperti barangan rumah, makanan, barangan kanak-kanak, barangan elektrik, pakaian dan banyak lagi. Sudah semestinya semua ini adalah produk tempatan. Siapa lagi yang nak beli dan pakai barangan Malaysia kalau bukan kita sendiri. #BarangBaikBarangKitaSempena promosi ini, PG Mall menawarkan pemotongan RM20 dengan setiap pembelian minima RM50 [KBBM20] dan juga RM30 dengan setiap pembelian minima RM100 [KBBM30]. Wah, memang berbaloi betul promosi oleh PG Mall ni. Siapa yang nak bagi potongan harga dengan pembelian online macam ni.

Nanti kita hanya perlu masukkan sahaja promo kod tertera semasa kita nak checkout nanti. Diantara online store PG Mall yang mengambil bahagian sempena kempen ini adalah:

Selain        itu       juga     bagi     yang    sedang mencari barangan keperluan rumah,. PG Mall     juga     menawarkan harga  promosi yang menarik melalui kempen https://pgmall.my/home-essentials.

Advertisements

Bermula         dari     19       sehingga         31       Oktober          2020,  kita akan mendapat  potongan RM15 dengan pembelian  minima           RM60. Hanya masukkan  promo kod   “LIFESTYLE”  ketika  membuat pembayaran.

Ini adalah  masa terbaik untuk  mendapatkan barangan keperluan rumah di   PG     Mall.    Alang-alang duduk di   rumah dan bekerja   dari     rumah ni,  kita  bolehlah  meluangkan   masa untuk  menghias  rumah   atau    pun     melengkapkan   barangan keperluan rumah. Kempen       Beli  Barangan Malaysia   ni  memang  untuk  kita  rakyat Malaysia  dan   mari  kita  berbelanja  di  PG  Mall.  Barang  Baik Barang Kita     #BarangBaikBarangKita

Jom Isi Bakul Shopping di PG Mall(https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=664)

Untuk maklumat lanjut tentang PG Mall bolehlah layari media berikut :

Website: https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=664

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

Telegram : https://t.me/pgmallofficial001

 

 459 total views,  4 views today

Advertisements

Related Articles

About author View all posts Author website

Mohd Zarin

Mohd Zarin

Blogger, Web, Photographer, Travel, Foods and Social Media

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.